Inzamelingsactie: Fietsen

Over het project

Fietsen voor Wish-Omnia

Ik ben Niels, sociaal werker van stichting Welzijnskwartier. Elk jaar zet ik me in voor een goed doel door op te fiets te stappen naar een verre bestemming. Dit jaar stap ik voor Stichting Wish-Omnia op de fiets en zal ik in juli van Oost naar West Engeland gaan fietsen!

 

Hoe ga ik het doen? Met een volgepakte fiets stap ik op de boot van Hoek van Holland richting Harwich, waarna ik mijn avontuur zal beginnen! Naast een tentje, een slaapzak, kleding reparatiemateriaal en ander vakantiemateriaal heb ik ook genoeg camera-apparatuur bij me om mooie updates van mijn reis te kunnen geven. Zo zal ik door middel van een mooie fietscamera, een drone en mijn telefoon, vlogs maken zodat ik goed te volgen ben! Deze vlogs zijn te bekijken via de onderstaande links!

Helpen jullie mee om samen met mij een mooi bedrag voor Stichting Wish-Omnia te verzamelen? Doneer dan via de QR-code of ‘doneer nu’ button!

LINKS
Facebook: https://www.facebook.com/FietsenVoorWishOmnia/

Instagram: https://www.instagram.com/fietsen_voor_wish_omnia/

Youtube: https://www.youtube.com/@nielskrijgsman

In de aanloop naar deze ‘sponsorfietstocht’ heb ik via mijn werk meerdere activiteiten opgezet waarbij jongeren waanzinnige bedragen hebben opgehaald. De jongeren hebben zich hard ingezet tijdens een sponsorloop, hebben zij het chroom van de auto’s gepoetst bij een, door ons georganiseerde, carwash en hebben zij een benefietavond georganiseerd genaamd ‘Ieder Kind Een Kans’.

Geef iemand dat steuntje in de rug!

Doneer nu

Scan de QR code en steun deze actie

Scan de QR-code om te betalen voor Fietsen voor Wish-Omnia. Gebruik de Camera App op je telefoon. De QR-code is geldig tot 6 april 2025.

Of anders: gebruik de “Doneer Nu” button hierboven.

Testimonials

Wat mensen zeggen

Wij helpen kwetsbare mensen die moeite hebben om zich goed staande te houden in de samenleving en door het geven van een duwtje in de rug.

 

“Twee van onze kinderen hebben dyslectie en nu kunnen ze met behulp van deze tablet ook thuis oefenen met de speciale app. Hartstikke bedankt!”

Moeder

“Mede dankzij de bijdragen die ik via Wish Omnia heb mogen ontvangen train ik inmiddels in mijn nieuwe sportrolstoel”

Ali

Inzameling acties

Help ons mensen helpen

Met uiteenlopende projecten geven wij erkenning, aandacht en steun.

Inzamelingsactie Laptops en Tablets

Doneer jouw oude laptop of tablet (Core I3 of hoger), en help een ander aan een refurbished laptop.

Welzijnskwartier zet zich in voor Wish-Omnia

Welzijnskwartier zet zich de afgelopen jaren in voor jongeren in gemeente Teylingen.

Project Ieder kind een kans                       

Dit project heeft als doel om kinderen gelijkwaardig deel te laten nemen in de maatschappij.