Dankzij de inzameling van oude ict-apparatuur staat er weer een mooie stapel refurbished (opgeknapte) laptops klaar om de komende dagen uitgeleverd te worden aan mensen die het nodig hebben!

Natuurlijk willen we nog veel meer mensen blij maken met zo’n refurbished laptop. Dus gaat onze inzameling van oude ict-apparatuur gewoon door.

Heb jij nog oude apparatuur liggen bijv een laptop, beeldscherm, server, toestenbord, printer of een mobieltje? En wil jij een ander helpen? Lever dan je oude apparatuur in bij ons inleverpunt:

  • Heemborgh Makelaars Sassenheim
  • Hoofdstraat 271 Sassenheim
  • Inleveren kan van Ma t/m Vr tussen 9uur en 17uur
  • Of bel: 06-28 47 74 46 voor een afspraak om het op te laten halen

We hebben een overeenkomst met een erkend bedrijf, Copiatek in Den Haag, die alle ingeleverde apparatuur hergebruikt/refurbished en alle oude data verwijderd.

Doneer ook jouw oude ict-apparatuur…. je helpt een ander en het is duurzaam!

Constant maar moeten zien hoe je de eindjes nu weer aan elkaar knoopt, dat vraagt veel creativiteit en energie. Maar soms is ook dat niet genoeg. Bijvoorbeeld als je wasmachine het volledig begeeft en je alles op de hand moet doen, wetende dat je ook in de nabije toekomst totaal geen geld zult hebben voor een andere. Soms is dat dan net de druppel die de echt emmer doet overlopen. Gelukkig werd dit tijdig door een hulpverlener gesignaleerd en werd er door haar een aanvraag bij ons gedaan.

We zijn dan ook heel blij dat er vandaag, in samenwerking met een lokale partij, een tweedehands wasmachine bij mevrouw geïnstalleerd kon worden. Zij blij, wij blij!

#bettertogether #samenmeermogelijk

Ieder kind dat opgroeit in armoede heeft een grotere kans om achterstand op te lopen dan leeftijdgenootjes op het gebied van sociale integratie (door het ontbreken van een mobiele telefoon), op leergebied (door het ontbreken van een laptop voor school), op sportgebied (door gebrek aan sportbenodigdheden) en op het gebied van vervoer (door het ontbreken van een fiets).

Het project “Ieder Kind een Kans” heeft als doel om kinderen met behulp van een Kindpakket gelijkwaardig mee te kunnen laten doen op school en in de maatschappij.

Het Kindpakket bestaat uit de volgende modules:

  • Laptop
  • Mobiele telefoon
  • Fiets
  • Sportbenodigdheden

Gedurende de periode 2023-2024 wordt dit project door Stichting Wish-Omnia uitgevoerd in de Duin- en Bollenstreek en zullen circa 40 Kindpakketten aan 40+ kinderen worden uitgeleverd. Is een kind geholpen met bijvoorbeeld één of twee modules van het pakket, dan wordt het overige budget voor een ander kind gebruikt.

De route van de aanvragen voor een Kindpakket verloopt via onze samenwerking met verschillende instanties.

Voor meer informatie over dit project kun je contact met ons opnemen.

Zwemmen kan het lichaam helpen stress los te laten waardoor ook de geest tot rust kan komen. Maar in sommige omstandigheden, juist wanneer dat zwemmen zo hard nodig is, is er geen geld voor het wekelijkse zwemkaartje. Gelukkig kan Annemieke, met behulp van een nieuwe 25 baden-kaart, weer lekker naar het zwembad!

De sport “electrische rolstoelhockey” was bij ons nog onbekend totdat één van de sporters van GP Bulls uit Eindhoven ons vroeg of wij wilden bijdragen in het onderhoud van zijn nieuwe electrische sportrolstoel.

Om de sport goed te kunnen blijven beoefenen is regelmatig onderhoud namelijk noodzakelijk (denk bijvoorbeeld aan bandenslijtage). Inmiddels hebben wij een bijdrage voor het onderhoud overgemaakt en wensen de sporter veel succes en plezier in de wedstrijd.

Hoe fijn is het dat een kind gewoon……

op een eigen fiets naar school en naar vrienden gaat,

huiswerk kan maken op een goede laptop, die ook mee naar school kan,

met een eigen mobieltje kan appen met zijn vrienden en familie, maar ook met zijn docent!

Helaas is dit voor veel kinderen helemaal niet zo gewoon en zijn er binnen het gezin gewoon geen middelen om deze materialen zelf aan te schaffen!

We zijn dan ook heel blij dat we de afgelopen periode weer diverse fietsen, laptops en mobieltjes hebben kunnen doneren aan diverse kinderen.

We mochten van de week even “vissen” in deze ict-recycle-bak van een bedrijf in Amsterdam en we hadden meerdere keren beet! Over een paar maanden gaan we weer langs want onze ict-inzamelingsactie gaat gewoon door.

Er komen nog steeds vele aanvragen binnen voor refurbished laptops dus als jij nog oude ict-materialen hebt liggen…Neem dan contact met ons op of lever je spullen direct in bij Heemborgh Makelaars Sassenheim BV. En wees gerust al jouw oude data wordt professioneel en gecertificeerd verwijderd door Copiatek.

Alvast bedankt!

#bettertogether #samenmeermogelijk